Når du skal sælge din kolonihave og opsige lejekontrakten skal det ske ved henvendelse til bestyrelsen. Herefter skal medlemmet indhente en ejererklæring som skal medbringes til vurderingen af haveloddet. Ejererklæringen kan udleveres af bestyrelsen eller downloades nederst på denne side.

Når ejererklæringen er udfyldt tager medlemmet kontakt til vurderingsudvalget, hvor der aftales en tid til vurdering af haveloddet og evt bygninger derpå.

Når vurderingen er udarbejdet og accepteret af medlemmet, opslås haven på foreningens opslagstavle og hænger i to mandage, hvor interesserede på ventelisten også kan skrive sig op mellem kl 17-18. Det er vigtigt at sælger i samme tidsrum holder sin have åben for interesseret. Det vil sige haven er låst op, og der er adgang til huset. Hvis man som sælger ikke selv har mulighed for at være til stede, skal man lægge en nøgle til bestyrelsen.

Efter ca. 14 dage findes en interesseret køber og bestyrelsen aftaler overdragelsen med medlemmet og den kommende køber.

Kontakt til vurderingsudvalget:

Formand Bente Nymark

Telefon: 6020 1671